Termenii și condiții

Bine ați venit pe site-ul nostru www.pensiuneacasadobre.ro accesul și vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare menționate mai jos. Continuarea navigării pe acest site implică acceptarea automată a Termenilor și condițiilor precum și Politici de Confidențialitate.

Pensiunea Casa Dobre cu locația sat Măgura nr. 142, com. Moeciu jud. Brașov, este înregistrată cu următoarele date fiscale: PFA Dobre Ioan Paul Codruț, 25666927, J08/705/2009 și este proprietar al cestui site.

Pensiune Casa Dobre, își rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

1. Informații personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea site-ului www.pensiuneacasadobre.ro. Pensiunea Casa Dobre nu este responsabilă pentru acțiunile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

Pensiunea Casa Dobre garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al Pensiunii Casa Dobre.

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Pensiunea Casa Dobre pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Pensiunea Casa Dobre se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației dintre client și Pensiunea Casa Dobre.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru.

Pensiunea Casa Dobre se obligă sa respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă către adresa Pensiuni Casa Dobre, se obligă: sa rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; sa înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Pensiunea Casa Dobre certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a) dreptul de a cere Pensiunii Casa Dobre sa va confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b) dreptul de a cere Pensiunii Casa Dobre să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c) dreptul de a cere Pensiunii Casa Dobre să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d) dreptul de a cere Pensiunii Casa Dobre să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane: Pensiunii Casa Dobre garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Pensiunii Casa Dobre.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALA ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

4. Mod de lucru.

Prin accesarea site-ului Pensiunii Casa Dobre, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Pensiunii Casa Dobre, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la Pensiunea Casa Dobre în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decât după ce a primit confirmarea prin fax și/sau email de la Pensiunii Casa Dobre.

5. Tarife

Tarifele afișate în site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte și includ taxe.

Tarifele se pot schimba în orice moment. Majorările de tarife nu afectează rezervările deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervările confirmate.

6. Plați / garanții

Efectuarea rezervărilor prin site-ul Pensiunea Casa Dobre este gratuită. Plata serviciilor rezervate se poate face la recepția pensiuni în momentul cazării. Stabilirea modului de plata se face în momentul efectuării rezervării și numai prin selectarea posibilităților din meniul site-ului. Eventualele solicitări legate de modul de plată înscrise în câmpul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate în considerare. Site-ul poate sa nu permită alegerea unui anumit mod de plata.