Despre noi

Pensiunea Casa Dobre

Suntem familia Dobre, Laura și Paul, proprietarii pensiunii Casa Dobre- locul ideal pentru a te caza cu familia și prietenii.

Pensiunea noastă are o istorie frumoasă încărcată cu multă muncă și pasiune pentru ceea ce facem. Am început în anul 2000 cu doar 2 camere disponibile. Am crescut treptat la 8 camere în 2008, iar din 2018 oferim turiștilor 15 camere (40 locuri disponibile)

Pensiunea Casa Dobre este pensiune agroturistică. Putem oferi cazare în regim de demipensiune (2 mese pe zi, mic dejun și cină) sau pensiune completă (trei mese pe zi)

Bucătăria este una tradițională, bazată 90% pe produse curate din gospodărie.

Pensiunea are în componență două case: Casa modernă și Casa tradițională.
Casa modernă beneficiază de confort sporit atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, când vă puteți bucura de încălzirea din pardosea. Camerele și băile spațioase sunt amenajate și utilate modern având tematică proprie. Camerele au geamuri mari și balcoane, de unde puteți admira Munții Bucegi sau Piatra Craiului.

Casa tradițională este amenajată cu mult lemn, ce dă încăperilor un sentiment cald și familiar ca la bunica acasă. În camere se găsesc obiecte tradiționale din lemn și culori calde prezente pe pereții acestora. Tot aici avem amenajat un mini muzeu de familie, ce conține obiecte tradiționale aparținând familiei.

Aer curat și tare, mâncare gustoasă, sănătoasă, priveliști care taie răsuflarea, gazde gata să vă răsfețe-asta găsesc oaspeții noștri la noi!

Vă așteptăm cu drag acasă la noi în Universul Muntelui!